Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

Otomatik Kontrol Sistemleri

$19,11
1
W magazynie 999 Przedmioty
999 produktów w magazynie
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 07-05-2024
Reference:
NK-9786254278334
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
Otomatik Kontrol Sistemleri, endüstrinin temeli olan elektronik ve mekanik sistemlerin nasıl kontrol edilmesi gerektiğini anlatan temel kitaptır. Tüm sistemler doğru bir şekilde kontrol edildiklerinde istenilen üretim yapılabilir. Bu nedenle kontrolörleri doğru bir şekilde tasarlamak ve ayarlamak her alanda önem kazanmaktadır.
Eser, elektrik-elektronik mühendisliği, makine mühendisliği, mekatronik mühendisliği, enerji sistemleri mühendisliği vb. bölümlerde okutulmakta olan Otomatik Kontrol Sistemleri, Kontrol Sistemleri, Kontrol Sistemlerine Giriş gibi derslerde öğrencinin faydalanması için yazılmış bir kitaptır. Ağırlıklı olarak lisans öğrencilerine hitap etmekte olup lisansüstü eğitim yapan öğrencilere de faydalı olacaktır. Kitap; basit konu anlatımı, çözümlü soruları, bu sorulara ait Matlab kodları ve benzetimleri ile bir bütün olarak tasarlanmıştır.
Otomatik kontrol sistemleri özellikle şirketlerin Ar-Ge bölümlerinde çalışan mühendislerin ürün geliştirme ve benzetim çalışmalarında kullandıkları temel teknikleri ve hesaplamaları anlatmaktadır. Elektriksel, fiziksel ve diğer sistemlerin s domeninde modellenmesi, hesaplanması ve kontrol edilmesi bu kitabın ana konusudur.
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786254278334

Opis

Pisarz
Ahmet Çakanel, Bora Çavdar, Emre Özkop, Erdinç Şahin, Hilmi Zenk, Kenan Yanmaz, Mehmet Ali Usta, Oğuzhan Çakır, Onur Özdal Mengi, Ömür Akyazı, Özgür Tomak, Recep Çakmak
Rok publikacji
Aralık, 2022
Numer stron
992
Liczba wydruków
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-427-833-4
Reviews
No comments
5 innych produktów w tej samej kategorii:

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się