Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

Temel Dersler İlköğretim 1. Sınıf

$0,79
Wyprzedane
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Otrzymasz $0,02 nagrody przy zakupie 1 tego produktu. Nagrodę można wykorzystać do opłacenia kolejnych zamówień, zamienić ją na kod rabatowy lub wypłacić na konto bankowe.
Blisko
Reference:
NK-9789752580039
Brand:
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
Yeni öğretim yaklaşımına göre eğitim / öğretim, öğrencinin dış dünyaya ilişkin kendi bireysel bilgi, anlam ya da yorumlarını yapılandırması için yardım edilmesi süreci olarak görülmektedir. Yapılandırıcı yaklaşım olarak adlandırılan bu süreçte öğrenme, öğrencinin aktif çabası sonucu zihninde gerçekleşmektedir.


Yapılandırıcı öğrenme ortamlarında sorumluluklarını yerine getiren öğrencilerin; girişimci olma, kendini ifade etme, iletişim kurma, eleştirel gözle bakma, plan yapma, öğrendiklerini yaşamında kullanma gibi özelliklere sahip olmaları beklenmektedir. Ancak ders kitapları, sayfa sınırlılığı nedeniyle farklı zekâ türlerine sahip öğrencilerin bilgi, anlam ya da yorumlarını yapılandırmalarında yetersiz kalmaktadır. Bu bakımdan öğrencileri araştırmaya, bulduğu bilgileri yorumlamaya ve analiz etmeye yönlendirecek, böylelikle zihinsel becerilerini geliştirmelerini sağlayacak kaynaklara ihtiyaç duyulmaktadır.


Yayınevimizin ilköğretim 1-5. sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlamış olduğu “İlköğretim Temel Dersler Öğrenci Çalışma Kitapları“, yukarıda belirtilen ihtiyaçları karşılayacak niteliktedir. Kitaplarımızda, yeni ders programlarında yer alan tüm kazanımlara ve ilişkilendirmelere etkinliklerle yer verilmiştir. Etkinlikler, Çoklu Zekâ Teorisi’ne uygun olarak farklı zekâ alanlarına yönelik tasarlanmıştır.
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9789752580039

Opis

Pisarz
B. Renin Göksel, Gonca Doğan Baykal, İsmet Gürbüz, Ziya Sırmatel, Hamide Yavuzarslan
Rok publikacji
Mayıs, 2007
Numer stron
280
Liczba wydruków
1. Baskı
Dimensions
19,5x27,5
ISBN
978-975-258-003-9
Reviews
No comments
5 innych produktów w tej samej kategorii:

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się