Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

Yönetim Üzerine İkinci İnceleme

$0,98
Wyprzedane
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny
Otrzymasz $0,02 nagrody przy zakupie 1 tego produktu. Nagrodę można wykorzystać do opłacenia kolejnych zamówień, zamienić ją na kod rabatowy lub wypłacić na konto bankowe.
Blisko
Reference:
NK-9789944446792
Brand:
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
Siyasal iktidarı doğru biçimde anlamak ve onu kökeninden türetmek için, bütün insanların nasıl bir doğa durumunda olduklarının düşünmeliyiz. Bu durum, insanların doğa yasası sınırları dâhilinde, izin istemeksizin ve başka herhangi birinin isteğine bağlı olmaksızın, eylemlerini düzenlemeye ve mülkleriyle kişilikleri üzerinde uygun olduğunu düşündükleri biçimde tasarrufta bulunmaya yarayan yetkin bir özgürlük durumudur.

Liberalizm / Liberal Düşünce denildiğinde en önemli düşünürlerden birisi John Locke ve Yönetim Üzerine İkinci İnceleme adlı eseridir. Liberal düşüncenin, eşitlik ve özgürlük başta olmak üzere, temel kavramlarının kökenini sunan Yönetim Üzerine İkinci İnceleme, aynı zamanda liberal demokrasinin temellerine de ışık tutmaktadır. Bununla birlikte kitabın bütünü göz önüne alındığında liberal düşünce karşıtı yaklaşımlar barındırdığı da görülecektir. Locke’u sosyalist düşüncenin kaynakları arasında gören bakış açılarının yersiz olmadığını ortaya koyan bu durum Locke’un özgün yönlerinden birisidir. Liberalizm kitaplığının temel kitaplarından birisi olan Yönetim Üzerine İkinci İnceleme, liberalizmin kökenlerini merak edenler için kaçırılmaması gereken kaynak bir kitaptır. İlk baskısı Ebabil Yayınlarından Hükümet Üzerine İkinci İnceleme adıyla çıkan Yönetim Üzerine İkinci İnceleme, Fahri Bakırcı’nın özenli çevirisi ve yeniden gözden geçirilmiş ikinci baskısıyla Ebabil Yayınları’ndan çıktı.
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9789944446792

Opis

Pisarz
John Locke (Çeviri:Fahri Bakırcı)
Rok publikacji
2012
Numer stron
156
Liczba wydruków
2. Baskı
Dimensions
13,5x21,5
Reviews
No comments
5 innych produktów w tej samej kategorii:

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się