Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

Performans Değerleme Sistemi

127,85 ₺
1
W magazynie 999 Przedmioty
999 produktów w magazynie
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 03-06-2024
Otrzymasz 2,56 ₺ nagrody przy zakupie 1 tego produktu. Nagrodę można wykorzystać do opłacenia kolejnych zamówień, zamienić ją na kod rabatowy lub wypłacić na konto bankowe.
Blisko
Reference:
NK-9786253932473
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
Performans yönetimi ve buna bağlı olarak performans değerleme uygulamaları, günümüzde hem özel sektörde hem de kamu yönetiminde kurumsal başarının sağlanması noktasında en önemli konulardan biri olmuştur. Özellikle bu anlamda insan kaynağını kullanarak etkinliğin ve verimliliğin azami bir şekilde sağlanabilmesi aşamasında performansın ölçülmesi ve değerlendirilmesi, süreçle doğrudan ilintilidir. Yöneticilerin kurumsal anlamda önceliklerini belirledikten sonra stratejik düşünce ve hedefler doğrultusunda misyon ve vizyon amaçlarının gerçekleştirilmesi, insan kaynağının doğru bir şekilde kullanılması ve nihayetinde performansın değerlendirilmesiyle doğrudan ilişkilidir.
Bu kapsamda özellikle kurumsal performansın gerçekleştirilmesinde bireysel performansın payı yadsınamayacak kadar fazladır. Performans yönetim sisteminin önemli bir aşaması olan performans değerleme süreci, örgütsel amaçların gerçekleştirilmesinde kümülatif başarının bireysel başarıların toplamından öte bir olgu üzerine inşa edilmiştir. Bu bağlamda yeni kamu yönetimi anlayışının kamu yönetimi alanında ortaya koyduğu bu paradigma da organizasyonların misyon ve vizyonları doğrultusunda belirledikleri stratejik hedeflere, çalışanların bireysel performansı vasıtasıyla ulaşılabileceğini vurgulamıştır.
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786253932473

Opis

Pisarz
Mesut Küçük
Rok publikacji
Aralık, 2023
Numer stron
190
Liczba wydruków
1. Basım
Dimensions
15,5x21,5
ISBN
978-625-393-247-3
Reviews
No comments
5 innych produktów w tej samej kategorii:

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się